A GHOST'S MC 1989 tavaszán alakult újjá a régi gyomaendrődi Körös Motoros Szakosztályból, hat fős létszámmal. A klub jelenlegi létszáma ennek már többszöröse. A békéscsabai székhelyű klubnak jelenleg két chaptere van: Szegeden és Siófokon.

A GHOST'S MC Békés megyében az egyetlen országosan is elismert, Color viselésére jogosult klub. /MC HUNGARY/. Ezen kívül országos és európai kapcsolatai is számottevőek.

Klubunk hagyományosan 1992-óta rendez motoros találkozókat, váltakozó helyszíneken. Éves rendezvényeink között szerepel motorkiállítás, alkatrészbörze,veteránmotor-kiállítás, illetve nagyobb volumenű koncertek rendezése is. Programjainkat magas színvonalú szervezés (hangtechnika, biztonság) és lebonyolítás jellemzi, megfizethető árak mellett. Találkozóinkat rendszeresen látogatják hazai és külföldi motoros klubok, akikkel a baráti kapcsolatot mi is fenntartjuk.

1989-óta nem változtatjuk, nem cseréljük Colorunkat. Büszkék vagyunk arra ,hogy amit létrehoztunk azt saját erőnkből értük el, nem kellet céljaink eléréséhez semmilyen szervezethez vagy felekezethez csatlakoznunk és nem is áll szándékunkban a jövőben sem.

Természetesen, mint minden motoros klubbot, bennünket is az együtt motorozás és a motorkerékpár szeretete hozott össze elsősorban. Valljuk, hogy csak a klubért való önzetlen odaadásunk, belső törvényeink tisztelete és maradéktalan betartása kovácsolhatta egybe csapatunkat.


Elérhetőségünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.